Balerini de damă pentru clipele de relaxare

Oricât de mult ţi-ar plăcea pantofii cu toc gen stiletto, balerinii de damă sunt un tip de încălţăminte pe care trebuie să ţi-o alegi în momentele în care vrei să te simţi confortabil. Cu siguranţă că ai cel puţin o pereche de astfel de balerini de damă la tine în dulapul de încălţăminte, dar dacă vrei să fii mereu la modă îţi înnoieşti colecţia în funcţie de noile apariţii pe piaţă.

Balerini de damă din piele ecologică

balerini - otter.roExistă atâtea modele de balerini de damă atât din piele naturala, cât şi din piele ecologică pe care le-ai putea purta! Spre exemplu, cei din piele ecologică, în ciuda reţinerii unor femei de a-i cumpăra, sunt de o foarte buna calitate, sunt comozi şi rezistenţi, sunt în felurite culori şi combinaţii de texturi inedite, cu aplicaţii din cele mai vesele sau mai romantice. Am avut o pereche de balerini de damă de la Geox, confecţionaţi din piele ecologică şi pot să jur că încă mai pot fi purtaţi, în ciuda trecerii a trei ani.

Ce am ales eu dintre balerinii de damă

Pe internet sau în magazinele reale pe care le-am vizitat în scopul de a cumpăra o pereche de balerini de damă pentru mine şi una pentru fetiţa mea cea mare am găsit atât de multe tipuri încât a fost o adevărată plăcere să probez. Norocul nostru că nu am fost însoţite de soţul meu care nu ar fi avut atâta răbdare pentru a experimenta.
O pereche de balerini de damă de la Clarks, confecţionaţi din piele naturală de culoare neagră, cu o fundiţă foarte delicată în faţă a fost alegerea mea de această dată. Fiica mea şi-a ales balerini de damă de culoare roz, confecţionaţi din piele naturală, de la brandul de renume Gabor.