Scrisoare de pe Titanic vanduta la lictatie cu 63.000 de euro

Scrisoare de pe Titanic vanduta la lictatie cu 63.000 de euro

Scrisoarea unui pasager de la clasa 1 de pe faimosul vapor a fost vanduta la o licitatie pentru 55.000 de lire sterline (n.r circa 63.000 de euro) de casa Henry Aldridge and Son in Devizes, Wiltshire, sudul Angliei, catre un muzeu britanic, care si-a pastrat anonimatul.

Scrisoarea a fost compusa de Adolphe Saafeld sotiei sale pe 10 aprilie 1912, cu cinci zile inaite ca imensa nava de pasageri sa se loveasca de un aisberg. Aceasta surprinde foarte multe detalii din viata de pe nava si starea extatica in care se aflau pasagerii referitor la minunatiile industriei. Saafeld mai descrie amanunte de la felurile de mancare servite pana la decoratii si dimensiunile cabinei. „Continutul este pur si simplu superb”, spune Andrew Aldridge, un participant la licitatie, citat de BBC.

Scrisoarea a facut parte dintr-un lot de 350 de obiecte ce au apartinut companiei de transport White Star Line, cea care a detinut nava Titanic.
Au mai fost vandute la preturi foarte mari obiecte precum o fotografie de-a pasagerei Rosa Abbott, care a fost salvata, pentru 35.000 de lire (n.r. aproximativ 40.000 de euro).

De asemenea, un set de chei pastrate de un ofiter de-al vasului, care a avut norocul de-a fi transferat pe alt vapor inainte de plecarea din portul Southampton, a fost vanduta cu 54.000 de lire sterline (n.r. aproximativ 62.000 euro).

Alege parfumuri Burberry din magazinul Glittio

Este greu sa alegi un parfum cu care sa impresionezi pe toata lumea si care sa te reprezinte, indiferent ca este pentru barbati sau pentru femei. Daca nu vrei sa dai gres, atunci poti alege unul de la firme celebre pentru astfel de produse de calitate, cum ar fi un parfum Burberry.

Avand in vedere multitudinea de sortimente de astfel de parfumuri pentru femei sau barbati, sigur vei gasi si tu un parfum Burberry care sa  fie exact pe gustul tau.

Recunoscuta la nivel mondial, compania britanica produce haine, accesorii, dar si parfumuri Burberry, de lux.

parfum burberry

Daca esti o persoana pasionata de moda, atunci acest brand nu-ti este necunoscut si vei stii ca trebuie sa ai si tu un parfum Burberry, produs de una din cele mai valoroase marci din lume.

Burberry are sute de magazine in care comercializeaza produse de lux, in toata lumea si a fost fondata inca din 1856 de Thomas Burberry, de la care vine si numele celebrei marci.

Sunt o multime de sortimente din care poti alege si tu un parfum Burberry care sa-ti incante toate simturile.

Fie ca iti doresti pentru tine un parfum Burberry sau ca vrei sa faci persoanei iubite un cadou unic, vei gasi o gama variata de parfumuri Burberry si cu ajutorul magazinului online Glittio. De aici puteti alege intre mai multe sortimente Burberry de parfum la un pret avantajos, in functie de preferintele voastre.

Alege si tu un parfum Burberry pe care il poti purta atunci cand iti doresti, de la Glittio!