Fii elegantă, alegând să porţi sacouri de damă

Eiii, s-au dus vremurile în care imaginea unui sacou te ducea cu gândul la o persoană rigidă şi autoritară, sacourile de damă sunt prezente cu success şi pe podiumurile de prezentare ale marilor creatori de modă. Sacoul este un element de vestimentaţie frecvent folosit în toate momentele zilei şi pentru tot felul de evenimente.

 Sacourile de damă nu ţin cont de vârstă

Nu trebuie să fi trecut de tinereţe ca sacoul să ţi se poată potrivi, el este perfect în ţinuta unei eleve de şcoală gimnazială, în garderoba unei adolescente, pe corpul unei tinere studente, al unei tinere mame, la fel ca şi pe o doamnă mai în vârstă. De multe ori apare în combinaţie cu o cămaşă foarte bine călcată, impecabilă, mai ales în mediul oficial şi de afaceri, însă sacourile de damă pot fi purtate şi peste tricouri, bluze, malete, rochii, unele fiind astfel croite încât permit purtarea direct pe piele.Sacouri dama - Diferitstil.ro

 Alege să porţi un sacou elegant pentru o notă de eleganţă şi rafinament

De multe ori, cele care poartă sacouri de damă sunt percepute ca femei puternice, însă această trăsătură poate implica şi o notă de răceală. Pentru a evita această impresie, trebuie să cauţi să ai în dulapul de haine sacouri pentru femei cât mai rafinate şi elegante, astfel încât nuanţa de putere să fie întotdeauna dublată de feminitate. Astfel, un sacou cu imprimeuri florale, viu colorat, cu accesorii îndrăzneţe nu va reflecta imaginea unei femei reci şi distante, ci pe aceea a unei persoane calde şi comunicative. Multe modele interesante de sacouri de damă sunt online, pe site-uri specializate în îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Eşti femeie!? Nu ezita şi cumpără-ţi cel puţin un sacou, indiferent de vârsta pe care o ai. Ai să vezi în curând, dacă nu cumva o ştii deja, ce siguranţă îţi oferă purtarea  de sacouri  de dama bine alese.