Iarna, alintă-ţi simţurile cu pulovere tricotate

Când frigul devine stăpân pe natură, când vântul bate şi zăpada accentuează senzaţia de răceală, câteva pulovere tricotate în garderobă îţi pot asigura confortul mult dorit, senzaţia de căldură adusă de tesătură moale şi plăcută la atingere.

Căldură şi eleganţă cu pulovere de femei

Dacă a venit frigul, este absolut necesar să ai în dulapul de haine măcar câteva pulovere de damă pe care să le foloseşti zilnic la serviciu sau la ieşirile în familie, cu amicii. Dacă serviciul pe care îl ai presupune o ţinută mai elegantă, office, atunci nu e nicio problemă: există nenumărate variante de pulovere tricotate care să se preteze unor astfel de ţinute. pulovere dama diferitstilSpre exemplu, un pulover negru simplu, croşetat poate să se potrivească atât cu blugi, cât şi cu o fustă dreaptă, chiar şi peste o cămaşă.

Dacă silueta nu te avantajează foarte tare în zona taliei, poti alege dintre modelele de pulovere tricotate asimetrice, mai lungi, care purtate cu pantaloni drepţi sau cu fustă dreaptă, creează impresia de subţire şi înalt. La 79.00 lei poţi alege dintr-o gamă largă de culori elegante: crem, albastru, bej, mov, negru, maro.

Simpatică şi relaxată purtând pulovere tricotate

Când mergi într-un mediu relaxat, cu amicii, sau în vizită la rude, o gamă întreagă de pulovere de femei te pot scoate din încurcătură. Trebuie doar să ai câteva modele diferite în garderobă, astfel, atunci când este frig, să le poţi schimba în funcţie de situaţie. Un pulover roşu aprins, lung, cu motive etno este foarte confortabil si călduros. Un alt model disponibil în magazine pentru acest sezon este colorat, gros, lung, un degrade prietenos şi călduros la 89.00 lei.

Pentru cele care îşi doresc ceva mai special, am găsit şi un pulover casual cu paiete şi mulţi franjuri, pe albastru sau pe bej. Un model interesant şi versatil ce poate fi purtat direct pe piele, peste o maletă sau peste o cămaşă.