Un nou job, o nouă provocare

De puțin timp m-am mutat împreună cu toată familia în București. O nouă viață aș zice. Venind din provincie, loc unde toată lumea cunoaște pe toată lumea și eu fiind consultant pe vânzări imobiliare, am găsit cu ușurință un post pe vânzări imobiliare. Având mai bine de zece ani vechime în domeniu, am aplicat pe o poziție de senior consultant și am fost repartizată pe segmentul de “case de vânzare Băneasa”.

E greu să activezi în domeniul imobiliar pe segmenul Băneasa?

V-am spus că vin din provincie. Aici orice imobil de valoare ridicată se comercializează în primul rând pe recomandăapartamente in baneasari. Aveam intrare la corporațiile din oraș și fiecărui nou-venit cu potență îi recomandam un imobil pe măsură. În noua mea poziție pentru a ajunge să mă recomand ca fiind un consultant pe “vile de vânzare Băneasa” a trebuit să cunosc în primul rând oamenii locului și afacerile din acel perimetru.

Am socializat cu multe persoane influente care îmi puteau furniza posibili clienți pentru portofoliul meu de case de vânzare în Băneasa.  Fiecare astfel de “pont” asigurat înseamnă ulterior muncă de tatonare și convingere, identificarea necesităților fiecărui client fiind obligatorie într-un astfel de job. Nu e complicat să oferi case de vânzare în Băneasa atunci când cererea e mare, însă trăim vremuri în care pentru a “prinde” un client necesită o muncă de mai multe luni.

E profitabil un job de consultant imobiliar?

Pe acest palier de vânzare vile în zona Băneasa, da. E foarte profitabil deși o vânzare se face de obicei după o perioadă de cel puțin o lună de muncă. Practic trebuie să muncesc cel puțin o lună pentru a-l convinge pe un posibil client că el are nevoie de vila pe care i-o recomand în Băneasa. Dar după o astfel de muncă, rezulatele financiare sunt pe măsură.

Pentru case în Aviaţiei, am apelat la agenţiile imobiliare online

De curând am fost într-o adevărată aventură în căutarea unei vile de vânzare în Aviaţiei. Prietena mea, care până de curând locuia într-un apartament de două camere, în aceeaşi zonă, a hotărât împreună cu soţul ei că ar cam trebui să îşi lărgească spaţiul locuinţei personale, mai ales că cei doi copii deja au început să crească, iar banii pentru această achiziţie nu reprezentau o problemă.

Căutarea unei vile de vânzare în Aviaţiei s-a dovedit a fi o aventură

Chiar dacă nu pare, a cauta case de vânzare în Aviaţiei, ca de altfel în orice altă zonă, este o experienţă interesantă dar dificilă. De ce spun că e interesantă? Pentru că vezi tot felul de case de vânzare din Aviaţiei, de amplasări, de arhitecturi, de curţi. În acelaşi timp, este o îndeletnicire dificilă pentru că trebuie să găseşti, să contactezi proprietarii şi să stabileşti întâlniri pentru a vizita acele vile din case de vanzare in zona aviatieiAviaţiei ce sunt disponibile spre vânzare. Am crezut că ne putem descurca pe cont propriu, fără să apelam la o agenţie specializată, dar nu a fost după cum ne-am imaginat.

Garanţia unei tranzacţii corecte este o agenţie imobiliară profesionistă

Nu ne-am putut asuma riscurile unei tranzacţii fără intermedierea unei instituţii specializate cum e o agenţie imobiliară, în ciuda faptului că suntem nişte oameni inteligenţi şi raţionali. Ne-am gândit că o agenţie este interesată direct şi ne oferă cea mai profitabilă tranzacţie. Apoi, aceasta va fi foarte atentă la toate documentele referitoare la statutul unei case de vânzare în Aviaţiei, acte necesare întocmirii dosarului pentru a face tranzacţia posibilă şi valabilă. Nu întotdeauna o persoană neavizată poate recunoaşte cu uşurinţă şi problemele ascunse ale unei case de vânzare din Aviaţiei. Astfel, agenţia este direct interesată să asigure tranzacţii sigure, profitabile şi avantajoase de ambele părţi, pentru a câştiga încrederea clienţilor, asigurându-şi activitatea pe termen lung, prin renumele pe care îl construieşte.

Alege case in baneasa cu Golden Key

O investitie extrem de importanta o reprezinta cumpararea unei case. Acest lucru presupune o atenta documentare si informare inainte de a lua o decizie, mai ales, avand in vedere importanta acestui lucru.

O foarte cunoscuta zona din capitala si care este si foarte des aleasa de cei care sunt in cautarea unei locuinte este si zona Baneasa. De aceea, sunt o multime de oferte imobiliare cu vile de vanzarre in Baneasa din care cei interesati pot alege.

Alege case in baneasa cu Golden Key

Insa, inainte de a opta pentru una din numeroasele vile de vanzare din Baneasa, trebuie sa vedem daca aceasta corespunde in totalitate dorintelor noastre.  Pentru acest lucru trebuie sa ne stabilim prioritatile si sa stim foarte bine care sunt nevoile si preferintele noastre, ca sa fim siguri ca am ales in mod corespunzator din vilele de vanzare din Baneasa.

De asemenea, cei care sunt in cautarea unor vile de vanzare in Baneasa trebuie sa stie ca au nevoie de un buget generos pentru o astfel de investitie de anvergura.

Pe langa bani, trebuie sa fii dispus si sa investesti si timp atunci cand te gandesti sa alegi una din vilele de vanzare din Baneasa. Ar trebui sa-ti planifici din timp o vizionare a unei case de vanzare din zona Baneasa. In timpul unei astfel de vizite iti poti face o idee despre tipul de casa pe care ti-o doresti.

Cel mai bine ar fi sa apelezi la sfaturile unui consultant imobiliar cu experienta in domeniu pentru a gasi din mai multe vile de vanzare in Baneasa, pe aceea perfecta pentru tine si pentru membrii familiei tale.

Golden Key este compania imobiliara premium, cu experienta in domeniu, care iti va fi de ajutor in gasirea unei vile de vanzare in Baneasa potrivita nevoilor tale!