Ocazia de a purta pentru prima oară pantofi de mireasă

Știu că pare ciudat, însă senzația de a purta pentru prima oară rochia albă de mireasă alături de o pereche de pantofi albi este unică. Poate și irepetabilă. Nu de puține ori mă uitam pe geam la convoiul nupțial care dădea toate semnele posibile că se produce un eveniment important în viața unor tineri oameni. Și poate așa cum trebuia să se întâmple, mi-a venit și mie ceasul de-a fi mireasă.

Rochia și pantofii de mireasă – ocazie de a studia magazinele și croitorii

Nu simt cea mapantofi de mireasai mare provocare atunci când trebuie să cutreier magazinele. Poate ca e în gena feminină acest lucru, de-a lua rochie cu rochie și de-a le proba, însă eu nu suport ideea de a sta ore nesfârșite în magazine de mirese pentru ca o vânzătoare să-mi spună permanent cât de bine îmi vine o rochie sau alta. Nu pot suporta ipocrizia unor oameni care-și doresc doar să scape practic de lucrurile pe care le vând.
Pentru nunta mea, am ales o rochie simpluță pe care, în schimb, am vrut s-o asortez cu o pereche de pantofi de mireasă ceva mai aparte. Am căutat succint prin magazinele stradale și dându-mi seama că locul pantofilor mei de mireasă nu este în astfel de magazine, am ales calea de-a-mi găsi perechea de pantofi de mireasă mult-visată pe online. Știu că pare ciudat. Însă am speculat în propriul meu beneficiu acest aspect ciudat.

Mi-am găsit într-un magazin online perechea de pantofi de mireasă care simt că mi se potrivește. În schimb, cei din familie sunt reticenti. Dacă nu-mi vin sau nu corespund imaginilor conform cărora am cumpărat produsul. Suspiciuni care permanent vor exista atât timp cât nu avem o cultura a cumpărăturilor online. Dar am decis că viitorul meu și al pantofilor mei este înainte. Și am mers înainte.