Oferta contra „oferta”

Oferta contra "oferta"

Incepand de astazi, 1001auto propune o rubrica noua: Promotii la zi!
Astfel, in fiecare zi vom incerca sa va oferim cate doua promotii ale importatorilor auto din Romania, bune de luat in seama in cazul in care doriti sa cumparati o masina noua.

Opel Vectra vs. Fiat Linea
1. Opel Vectra vine cu o reducere de 5000 de euro pentru comenzile facute pana la 31 martie, in limita stocului disponibil.
2. Fiat Linea vine cu oferta 50+50+RCA gratuit pentru 2009, adica platesti 50% din valoarea masinii pe loc, restul de 50% in rate, incepand cu 2010.

Ambele oferte suna foarte tentant la prima vedere, Insa pana la cumpararea propriu-zisa este cale lunga. Mai intai alegem modelul dupa bunul plac, apoi ne gandim la primii bani pe care ii investim.

Practic, la Fiat oferta „doar” suna bine, pentru ca platesti un avans de 50%. Este de fapt o strategie de marketing buna pentru constructor, nu si pentru client. Astfel Fiat isi „obliga” clientii sa isi achite ratele mai departe pentru a nu pierde o suma importanta de bani.

De cealalta parte, Opel vine cu o reducere clara de bani din pretul masinii fara TVA, iar avansul este ales de comparator, in functie de posibilitatile acestuia. Logic ar fi ca si echiparea sa fie mai generoasa, tinanad cont ca este „ultima” suflare a modelului (de succes) Vectra.

Oferta speciala de finantare Fiat 50 + RCA

Sub motto-ul: „Cand toata lumea asteapta… Fiat pune lucrurile in miscare!”, oferta este cat se poate de clara: platesti jumatate acum, restul din 2010, ai in plus RCA gratuit si 5 ani garantie*  pentru orice model Fiat!
Oferta valabila prin Impuls Leasing, in limita stocului disponibil.
*Oferta speciala – in conformitate cu precizarile din carnetul de service. Detalii in reteaua de concesionari Fiat.

Oferta speciala de la Erebus: CASH DISCOUNT 5.000 EUR !
Oferta valabila pentru modelele Vectra si Signum la comenzi lansate pana la 31 martie 2009, in limita stocului disponibil.
Detalii in pagina de Oferte Speciale Opel-Erebus.