Pantofi eleganţi pentru bărbaţi care au un look mai sofisticat

De obicei, bărbaţii care adoptă o ţinută mai office sunt foarte atenţi la alegerea unor pantofi eleganţi pentru bărbaţi şi nu se prea abat de la normele stilului vestimentar care îi caracterizează. Spun asta şi datorită faptului că în mediul în care lucrez întâlnesc frecvent bărbaţi foarte eleganţi.

Trebuie să avem în dulap pantofi eleganţi de bărbaţi

Eu însumi port mai multe stiluri de încălţăminte, printre care şi pantofi eleganţi pentru bărbaţi. Acest lucru nu înseamnă că în dulapul meu nu am papuci, ghete, sau încălţăminte sport. Fiecare tip îşi are rolul şi locul său în existenţa fiecăruia dintre noi. La sport mergi cu adidaşi, la şedinţele firmei în care lucrezi te încalţi cu pantofi pentru barbatipantofi eleganţi pentru bărbaţi, la ştrand porţi papuci şi în excursie porţi ghete, ceea ce înseamnă, în mod evident, că unele nu le exclud pe altele. E normal să avem în mod obligatoriu în dulap, pantofi eleganţi bărbaţi, chiar dacă poate nu îi purtăm zilnic, pentru că nu poţi să mergi la o nuntă sau la ziua unui prieten, la un restaurant, încălţat în tenişi.

În acelaşi timp, eu văd că un bărbat care intră în contact cu alţi oameni în mod frecvet prin natura meseriei sale, trebuie să pună mare preţ pe aspectul său, pentru că dincolo de superficialitatea unora, şi prima impresie contează de foarte multe ori. Nu poţi să ai pretenţia de a fi convingător într-o dezbatere sau într-o şedinţă dacă imaginea ta lasă de dorit, ai încălţămintea nepotrivită sau scâlciată şi murdară, în loc să fii îngrijit, purtând haine în conformitate cu acel context oficial şi o pereche de pantofi eleganţi pentru bărbaţi. Aceştia din urmă trebuie să fie foarte bine asortaţi ţinutei purtate, pentru un echilibru perfect între aspect, discurs şi intenţie.