Pasiune la pret redus

Pasiune la pret redus

Soare, mare linistita si incepe sezonul de navigatie pentru pasionatii de agrement nautic.
In acest an constructorii se intrec in discounturi pentru achizitionarea ambarcatiunilor.
La veliere constructorii germani Bavaria si Hanse ofera 10% prima exceptionala peste reducerile uzuale de 15% deja insusite de agentii in domeniu, francezii de la Jeanneau si Beneteau nu se lasa mai prejos.

Astfel, de exemplu, o Bavaria 51Cruiser noua coboara sub 200.000 de euro, iar Sun Odyssey 44 de la Jeanneau nu mai trece linia celor 150.000 de euro.

Remarcabile sunt si reducerile la ambarcatiunile cu motor, cele 30% anuntand de fapt din toamna pentru pasionati posibilitatea achizitei acestora la preturi  injumatatite. Piata ofera adevarate iahturi precum Princess 42 in jurul a 390.000euro.

Constructorii au luat aceste decizii sub presiunea scaderii preturilor pe piata second hand a ambarcatiunilor la inceputul acestui an.

La expozitia de ambarcatiuni care s-a incheiat de curand la Bucuresti s-au remarcat reducerile de pret si teama dealerilor de stocuri.

In contextul in care si la noi sunt tot mai multi si mai buni cunoscatori in ale navigatiei, pasionatii acestui minunat mijloc de recreere au acum oportunitatea de a alege branduri cunoscute la preturi in sfarsit rezonabile. La toamna o sa fie si mai si.