Pretul unei crete pentru viata unui pieton

Pretul unei crete pentru viata unui pieton

Gropile din strazile Capitalei nu ne fac sa pierdem doar bani pentru repararea masinilor, ci si vieti omenesti. Clubul Dac Motors a inceput o campanie de marcare a gropilor din Bucuresti prin trasarea unui contur de persoana decedata pe asfalt in urma unui accident rutier.

Campania a fost initiata in urma mortii a doua persoane saptamana trecuta din cauza unei gropi in asfalt. Pana in prezent au fost marcate circa 70 de gropi cu astfel de desene. Toti ceilalti participanti la trafic, soferi, motociclisti si pietoni sunt indemnati sa participe la campanie prin marcarea in acest fel a gropilor, cu o creta simpla, o creta cerata sau o vopsea nepermanenta, cel mai recomandat intr-un moment al zilei sau al noptii cand circulatia nu poate fi incurcata.

10-11 euro plomba
La sfarsitul lunii trecute, s-a incheiat mult mediatizata „gropaniada” a lui Oprescu, in urma careia Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor, a anuntat ca pretul unitar a fost de 10-11 euro de groapa. Insa, costurile vehiculate in presa au fost de 3.000 de euro pentru un metru cub de asfalt, adica de 17 ori mai scump decat aceeasi reparatie la vecinii nostri unguri. In replica.