Romanii se inghesuie sa isi declare dragostea in balon!

Romanii se inghesuie sa isi declare dragostea in balon!

Peste 4.600 de indragostiti au reactionat la indemnul concursului organizat de www.lady4ever.ro cu ocazia Valentineas Day: „Pune-i lumea la picioare!”.

In perioada 2 a 14 februarie, acestia au accesat pagina concursului si au votat cea mai frumoasa declaratie de dragoste, care i-a adus castigatoarei o plimbare printre nori!

Conditiile de participare la acest concurs au inclus postarea unei fotografii de cuplu si exprimarea motivului pentru care ar vrea sa-i astearna partenerului / partenerei „lumea la picioare”.

„Castigatoarea este Dumitrana Ovidiu” ne-a declarat Diana Marcu, Editor Sef lady4ever.ro. „O asteptam sa ne contacteze pentru a-si revendica premiul: un zbor romantic cu balonul cu aer cald impreuna cu partenerul sau de viata. In nacela vor avea ocazia sa ciocneasca o cupa de sampanie la mare inaltimea”

John Istrate, pilot balon si manager John Balon Sky Team, partenerul acestui concurs, se bucura ca initiativa www.lady4ever.ro a atras atat de multi romantici: „O plimbare cu balonul este probabil cea mai grozava modalitate de a arata unui om ca-l iubesti!”

www.lady4ever.ro este cel mai modern portal dedicat femeilor pasionate de shopping, ce reuneste lunar peste 130.000 vizitatoare, conform monitorizarii BRAT. El permite expunerea  unei varietati foarte mari de oferte cu poze si preturi din toate domeniile de shopping de interes pentru femei.

www.lady4ever.ro este un produs A Rond, impreuna cu www.1001case.ro, www.1001auto.ro si  www.baniinostri.ro.