S-a lansat Lady4ever Social Club

S-a lansat Lady4ever Social Club

Lady4ever.ro a deschis o noua mega-sectiune in site: Lady4ever Social Club – un spatiu virtual interactiv unde iti faci pagina personala, stai la povesti cu prietenii, incarci poze sau filmulete din vacanta, iti notezi evenimente in calendar si multe-multe altele!
Utilizatoarele site-ului lady4ever.ro au deja card de membru in acest club minunat si pot folosi numele si parola obisnuite pentru a avea acces.
Lady4ever Social Club reuneste sub aceeasi cupola forumuri de discutii, albume foto si video, fisiere, grupuri de prietene, sondaje, evenimente si multe alte facilitati care asteapta sa fie descoperite.
Lady4ever Social Club numara deja peste 6.000 de membre inregistrate. Vino si tu alaturi de ele, intr-o lume noua unde nu vei fi niciodata singura Lady4Ever – Comunitate

Despre www.lady4ever.ro
www.lady4ever.ro este cel mai modern portal dedicat femeilor pasionate de shopping, ce reuneste lunar peste 120.000 vizitatoare, conform monitorizarii BRAT. El permite expunerea  unei varietati foarte mari de oferte cu poze si preturi din toate domeniile de shopping de interes pentru femei.
NOU! Lady4ever.ro a lansat Lady4ever Social Club!