Teatru „de peron”

Teatru "de peron"

CFR Calatori va participa la proiectul cultural initiat de Conventia Teatrala Europeana si Teatrul National aMarin Sorescua din Craiova, asigurand organizarea transportului trenului aTEATRU ORIENT EXPRESSa pe teritoriul romanesc.

Acest proiect cuprinde un inedit turneu teatral cu trenul, an cadrul caruia vor avea loc spectacole pe peronul garilor din parcursul trenului: Istanbul, Bucuresti, Craiova, Timisoara, Novi Sad, Zagreb, Lublijana, Nova Gorica, Viena si Stuttgart.

Reprezentatiile teatrale se vor desfasura an garile din Romania, an fiecare zi din perioada 27 mai – 1 iunie, antre orele 20 a 24. Pentru acestea, trenul aTEATRU ORIENT EXPRESSa va fi garat an statii, iar peroanele vor fi amenajate cu scaune pentru spectatori. Spectacolele vor avea loc astfel: Bucuresti Baneasa an 27 si 28 mai, Craiova an 29 si 30 mai, Timisoara Nord  an 31 mai si 1 iunie.

CFR Calatori va invita sa participati la cele 6 seri de spectacolele de teatru ade perona cuprinse in proiectul aTEATRU ORIENT EXPRESSa, oferite de Teatrul National Turc, Teatrul National din Stuttgart si Teatrul National a Marin Sorescu a din Craiova care vor aduce, fiecare an parte, un farmec si o ansemnatate diferita garilor si trenurilor. Accesul este liber pentru toate reprezentatiile din program.