Unde mergem de Paste?

Unde mergem de Paste?

Desi aproape 100.000 de turisti romani isi vor petrece vacanta de Paste in Romania, altii vor sa schimbe total peisajul cu ocazia acestor sarbatori.
Pentru cei care vor sa plece in Africa, exista tari precum Mauritius, Seychelles sau Tanzania, unde preturile se invart in jurul valorii de 1.400-1.500 euro pentru o saptamana, cazare la hotel de patru stele si transport asigurat. Potrivit infoturism.ro, printre agentiile cu oferte pentru Africa, pentru perioada Pastelui, sunt Galaxy Turism, Carpathian Travel Center si Carpe Diem Travel.
Daca vreti sa-i faceti o vizita, cu ocazia sfintelor sarbatori, lui Fidel Castro, va trebui sa fiti generosi. Pentru o saptamana in Cuba, la un hotel de cinci stele, all inclusive, va trebui sa platiti in jur de 1.500 de euro, transportul inclus. Una din agentiile care ofera aceasta destinatie este Perfect Tour.
Exista si persoane care vor de Paste sa guste din placerile vietii mai mult decat ceilalti, asa ca ar putea alege Thailanda. O distractie care va costa insa peste1.500 de euro, cazare si transport incluse in pret. Printre agentiile care ofera aceasta destinatie este El Mundo Tour.
In cazul in care sunteti pasionat de electronica si nu numai, Japonia ar putea fi o destinatie potrivita pentru circa 1.700-2.000 de euro pentru zece zile, masa, cazare si transport asigurate.