Vara asta se poarta extreme fun

Vara asta se poarta extreme fun

Pretul de 12900 euro nu va poate opri sa aveti aceasta jucarie nautica tip James Bond. Constructorul german Cayago in colaborare cu proiectantul Scheweizer Design Consulting din Stuttgart a iesit pe piata cu noul si extrem de performantul Seabob F7. Pretul pleaca de la 11500 euro si ajunge la 12900 euro cu diverse accesorii.

Device obligatoriu al yachturilor de lux si nu numai, F7 se plaseaza in gama celor mai noi si mai ravnite echipamente individuale de deplasare prin apa.
Programat electronic si securizat perfect face sa se deplaseze atat deasupra apei, cat si la adancimi de pana la 40m.
Este echipat cu un motor de 7HP atingand o viteza in 10 trepte de 22km/h deasupra apei si 18km/h sub apa.

Acest model a constituit unul din vedetele Salonului nautic de la Duseldorf in domeniul echipamentelor de scufundari, sloganul producatorului definindu-l perfect:
„Sunteti gata pentru o experienta unica? Vrei sa inoti ca un peste si daca, spre deosebire de delfini tu ai ceva bani, seabobul F7 este ceea ce ai nevoie.”

Aparitia si la noi a unor scoli de scufundare pentru amatori, sport si distractie de mult frecventate in marile lumii, este un semn bun pentru pasionatii de nautica. Din pacate Marea Neagra nu ofera imagini deosebite in adancuri fiind si foarte intunecata datorita gradului de salinitate mai scazut. Iubitorii vacantelor marine prefera Grecia si Marea Mediterana.